نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد
سرخط خبرها

استقلال میزبانی که حق میزبانی ندارد!| تقسیم مساوی سکوها

  • کد خبر: ۱۶۶۰۷۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲
استقلال میزبانی که حق میزبانی ندارد!| تقسیم مساوی سکوها
استقلال با وجود میزبانی در دربی ۱۰۱ حق استفاده از میزبانی را ندارد وسکو‌ها به طور مساوی بین دو تیم تقسیم شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، براساس آنچه سازمان لیگ اعلام کرده استقلال میزبان جام حذفی است. این بدان معنا است که آبی‌ها می‌توانند از 90 درصد از فضای سکوها به سود خود استفاده کنند، اما مسئولان باشگاه استقلال بدون توجه به حق قانونی این باشگاه چشم روی این موضوع مهم بسته‌اند و دائما درباره استخدام داور خارجی با هزینه باشگاه استقلال سخن می‌گویند؛ ادعایی که همه می‌دانند هرگزعملی نخواهد شد و به جای آنکه دراین ایام کمکی به استقلال باشد، بیشتر به ضرر این باشگاه خواهد شد.

سرپرست موقت باشگاه استقلال که این روزها درحال مقدمه چینی برای مدیرعاملی دراین باشگاه است، باید دریابد که درخواست مطالباتی از این دست کاملا قانونی است و شاید اگر باشگاه استقلال روی آن اصرار وپافشاری کند، بتواند از تمام ظرفیت‌های موجود روی سکوها بهره بگیرد ودردربی 101 با حداکثرتماشاگرانش  بازی را برگزار کند.

بدون شک حضور پرتعداد تماشاگران در این بازی می‌تواند کمک بزرگی برای استقلال باشد اما سازمان لیگ اعلام کرده باید تماشاگران به شکل مساوی به ورزشگاه بروند و باشگاه استقلال هیچ واکنشی نسبت به این موضوع از خود نشان نداده است.

اینکه درجریان لیگ بیست ودوم قرار شد در دربی 99 تماشاگری در ورزشگاه نباشد و دردربی 100 به طور یکسان به دو تیم صندلی داده شد، بحث دیگری است که فقط به لیگ مربوط می‌شود اما در جام حذفی که هیچ ارتباطی به لیگ و مسائلش ندارد، باشگاه استقلال می‌توانست از حداکثرفضای روی سکوها بهره بگیرد اما اعلام شده سهم دو تیم یکسان است و باشگاه استقلال هم سکوت کرده و هیچ توضیحی درباره چرایی سکوت درمقابل این تصمیم به هواداران خود ارائه نکرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->